Prijava ispita za januarsko-februarski rok

Started by nasty girl, 06-12-2006, 18:05:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Darker

Ja ne postojim... Jer mene neeeema...:-) Poveæavam size da bi ljudi videli, da bi bili sigurni na ¹ta mislim... A ok je da sad sigurno znamo ¹ta je sad...

Bred

elem, prijava ispita za studente je od 1.1-20.1.2007. a za apsolvnete za januarski rok do 25.12.2006.!!! Zacrsena prica oko nagadjanja termina za prijavu! :pst

**da bude uocljivije** :cmok

marer_86

recite mi kako se prijavljuje ispit kad imas nesto iz predhodne godine? idu li posebno za prvu posebno za drugu ili zajedno???

Kremenko

Prijavljujes zajedno,ubacis u sanduce na kome je godina koju slusas,tj.koju si upisao.Npr,ako slusas drugu,a imas ispit iz prve,ubacis prijavu u drugu godinu.

MiKy

bas je bezveze termin za prijavu...u tom periodu ce retko ko biti u Bg-u

Masha

Darker je u pravu, za januarsko-februarski rok prijava je uvek kacila januar. Pocinjala je krajem decembra i obicno trajala do kraja prve nedelje u januaru kada se vratimo posle praznika.

cvjetic

ja sam na petoj,i dan danas pojma nemam kako da popunim sv,i kad su prijave!malo sam paglu,ali ima ko zna!

Enea

Quote from: Bred on 07-12-2006, 16:36:02
a pocinje od 26.1. Tako kazu :roll:

zasto je onda tehnologija 11.1??...kada je tada vec zakazan kolokvijum iz kinetike...i sta sve jos ne

Quote from: cvjetic on 14-12-2006, 01:37:04
ja sam na petoj,i dan danas pojma nemam kako da popunim sv,i kad su prijave!malo sam paglu,ali ima ko zna!

ahahaha ha

e stvarno si me nasmejala!

**spojila sam poruke**

nikola

prijava ispita za januarski rok je od 1. do 20. januara i to vazi za sve osim za apsolvente. pise na salteru :loptica