Vesti iz MTS-a

Started by Bred, 01-02-2007, 10:29:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Na poèetku akcije su rekli do kad æe trajati...  :hm

Sutra i prekosutra æu prièati ceo dan....  :roll:

Bred

#61
QuoteOd sada mozete dopuniti prepaid kredit i sa Monda. Posetite wap.mtsmondo.com i u kategoriji Extra kliknite n alink prepaid dopuna. Mondo dopuna vredi 10% vise.


Prepaid dopuna i sa Monda

Od sada mo¾ete dopuniti prepaid kredit i sa Monda. Posetite wap.mtsmondo.com i u kategoriji Extra pronaðite link Prepaid dopuna.

Prepaid kredit mo¾ete dopuniti direktno sa postpaid broja ili sa bankovnih raèuna ukoliko ste registrovani za kori¹æenje usluge mobilnog plaæanja.

Registracija se vr¹i popunjavanjem odgovarajuæeg obrasca na ¹alteru va¹e banke.

U toku je i promocija u kojoj svi korisnici koji se registruju u svojoj banci za dopune sa bankovnog raèuna dobijaju nagradni bonus dobrodo¹lice u iznosu od 200 dinara kojim mogu da dopune prepaid broj po svojoj ¾elji.

Takoðe, dopuna sa Monda donosi bonus od 10% na svaki uplaæeni iznos dopune.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1


:news:
Novosti u prepaid-u od 1. maja

mt:s je, od 1. maja 2008. godine, promenio rok va¾enja prepaid SIM kartice, koji sada traje ¹est meseci.

To praktièno znaèi da mo¾ete koristiti svoju karticu jo¹ ¹est meseci nakon aktivacije ili poslednje dopune, bez uplate kredita. Nakon isteka ovog roka jo¹ mesec dana mo¾ete primati pozive. Ukoliko ni tada ne izvr¹ite dopunu, imate moguænost da u periodu od trideset dana, kada vam je kartica veæ neaktivna, ponovo aktivirate i dopunite svoj prepaid broj.

Obave¹tavamo vas da je istekao promotivni period za sve vas koji koristite TIPI i TOKI prepaid tarife. Tako u TIPI tarifi svaka osma SMS poruka vi¹e nije besplatna, dok u tarifi TOKI vi¹e nije besplatan svaki petnaesti SMS.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1



:news:
Provera stanja slanjem sms-a na broj 797 vise nije moguce vec se sada to iskljucivo radi zvanjem *797#.

Bred

#62
1200 minuta razgovora za samo 200 dinara

Mobilna telefonija Srbije pripremila je specijalnu ponudu za sve prepaid korisnike u vidu bonusa od 1200 minuta razgovora za samo 200 dinara.

Svi prepaid korisnici koji do 31. avgusta po¹alju SMS sa tekstom 1200 na broj 300 dobijaju 1200 minuta u mt:s mre¾i. Poruka kojom se aktivira ovaj specijalni bonus, tarifira se 200 dinara (sa PDV-om). Ove besplatne minute korisnici mogu iskoristiti svakog dana u periodu od 20.00 do 02.00 h.

Od danas, 7. jula va¾i i nova cena uspostave veze za tarifne profile Tipi i Kul, koja sada iznosi 2,80 dinara bez PDV-a.


Novi tarifni profili MIX 2000 i 3000

U okviru raznovrsne ponude mt:s postpaid tarifnih profila, od 1. jula u ponudi su i novi tarifni profili MIX 2000 i 3000.

Nakon smanjenja cene poziva u okviru MIX i Fresh tarifa za èak 35% i poveæanja broja minuta i SMS poruka ukljuèenih u pretplatu, korisnicima su sada na raspolaganju i nove moguænosti putem tarifnih profila MIX 2000 i 3000.

Tarifni profil MIX 2000 u okviru svoje meseène pretplate ima ukljuèenih 700 minuta i 700 SMS poruka, dok MIX 3000 u cenu meseène pretplate ima ukljuèenih 1500 minuta i 1500 SMS poruka. Razgovori se tarifiraju po sekundi posle prvog minuta.

MIX tarifni profili (250, 500,1000, 2000 i 3000) nude dodatnu pogodnost iste cene razgovora ka svim mre¾ama veæ od 4,80 dinara, ¹to je najni¾a cena poziva u postpaid tarifi ka ostalim mre¾ama na tr¾i¹tu Srbije. Cena SMS poruke je 2,50 dinara.

SMS plaæanje postpaid raèuna

mt:s je odluèio da unapredi sistem mPayment jo¹ jednim korisnim i modernim servisom. SMS plaæanje postpaid raèuna predstavlja servis kojim mt:s pokazuje da odgovara na zahteve i ¾elje korisnika.

U okviru sistema mPayment, koji podrazumeva razlièite oblike mobilnog plaæanja, od sada i postpaid korisnici mogu da plate svoj raèun jednostavnim slanjem SMS poruke. Za sve registrovane korisnike, ovaj servis predstavlja najkomforniji i najbr¾i naèin plaæanja meseènih raèuna.

Potrebno je da se korisnik prvo registruje, popunjavanjem zahteva u banci, kako bi preko Dina kartice povezao svoj broj telefona sa raèunom. Nakon obrade zahteva, korisnik æe putem SMS-a dobiti m-PIN koji slu¾i za potvrdu svake transakcije sa bankovnog raèuna koja se inicira sa korisnikovog broja. Ukoliko korisnik veæ ima odreðeni m-PIN, potrebno je samo da se prijavi u banci i za ovu vrstu plaæanja.

mt:s je kao prvo ponudio SMS dopunu prepaid raèuna koji se pokazao izuzetno uspe¹an i kori¹æen od strane korisnika. U ovom momentu ima preko 140.000 registrovnih korisnika koji svakodnevno koriste ovu uslugu. Ovaj servis omoguæen je sa DinaCard kartice i VISA kartice, sa tekuæeg raèuna Vojvoðanske banke i sa Diners kartice.


Specijalna letnja promocija rominga

Mobilna telefonija Srbije, kao i prethodnih godina, u sezoni letnjih godi¹njih odmora i putovanja u inostranstvo svojim korisnicima je obezbedila dodatne pogodnosti za kori¹æenje usluge roming uvoðenjem znaèajnog popusta za odlazne i dolazne pozive u veæem broju zemalja.

mt:s je svim svojim korisnicima koji koriste m:tel mre¾u u Crnoj Gori omoguæio da razgovaraju bez tro¹kova rominga, tako da se dolazni pozivi ne naplaæuju. Odlazni pozivi iz mre¾e m:tel Crna Gora tarifiraju se po ceni od samo 8 dinara* po minutu za prepaid, odnosno 7 dinara* po minutu za postpaid korisnike. Iste cene se primenjuju za razgovore u mre¾i m:tel BiH.

mt:s je u letnjem periodu omoguæio korisnicima da vode opu¹tene razgovore, zahvaljujuæi specijalnom popustu za roming saobraæaj u mre¾ama mobilnih operatora u najatraktivnijim turistièkim destinacijama i evropskim dr¾avama, koje su svrstane u promotivnu My friend zonu.

Tako æe, u periodu od 01. jula do 31. avgusta 2008. godine, korisnici koji koriste mre¾e odreðenih mt:s roming partnera imati pogodnosti za odlazne i dolazne pozive ostvarivanjem specijalnog popusta u najveæem broju evropskih zemalja, meðu kojima su Grèka, Bugarska, Hrvatska, zatim u Turskoj, Tunisu i drugim atraktivnim turistièkim destinacijama.

Prepaid korisnici, kada iz navedenih mre¾a pozivaju Srbiju, Crnu Goru i m:tel u Republici Srpskoj, ukucavanjem kratkog koda (USSD), plaæaju minut razgovora 35 dinara*. Tokom letnje promocije, dolazni pozivi za prepaid korisnike kada se nalaze u nekoj od navedenih mre¾a, tarifiraæe se 25 dinara* po minutu, a obraèunska jedinica je 1 sekund.

Postpaid korisnici, ukoliko koriste neku od navedenih mre¾a, u promotivnom periodu ostvarivaæe jedinstveni popust od 25% na odlazne pozive. Dolazni pozivi æe se naplaæivati po ceni od 25 dinara* po minutu, a obraèunska jedinica je 1 sekund. Primera radi, postpaid korisnici koji se u Grèkoj prijave na mre¾u Cosmote, mogu da ostvaruju pozive prema Srbiji po ceni od 55,44 dinara* po minutu.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1



:news:
SMS Asistent
Probajte novu mt:s uslugu koja æe Vam olak¹ati komunikaciju i postati va¹a desna ruka. SMS asistent je dostupan svim prepaid i postpaid korisnicima, a omoguæava kori¹æenje sledeæih servisa:

    * SMS kopija na e-mai
    * Prosledi moj SMS
    * SMS automatski odgovor
    * Moj SMS potpis




Vam omoguæava da kopirate dolazne i/ili odlazne poruke na odreðenu e-mail adresu koju vi odaberete. Na ovaj naèin mo¾ete da skladi¹tite svoje SMS poruke du¾e vreme, da pregledate SMS poruke i na va¹em raèunaru, bez opasnosti da æete prepuniti ogranièeni Inbox za primljene SMS-ove na mobilnom telefonu.

Nakon ¹to defini¹ete odreðenu e.mail adresu, na nju æe stizati mail sa sadr¾ajem SMS poruke koju ste primili ili poslali, gde æe se u polje Po¹iljalac nalazitii va¹ broj telefona, a u predmetu æe pisati "SMS koji je korisnik sa broja A poslao korisniku na broj B", ¹to predstavlja va¹ broj i broj sa koga ste primili ili na koji ste poslali SMS poruku, dok bi u telu maila bio sadr¾aj SMS poruke.



omoguæava da svi dolazne SMS poruke budu prosleðene na broj telefona po Va¹em izboru, u okviru mt:s mre¾e. SMS ne mo¾e biti prosleðen na broj iz druge mre¾e.



omoguæava automatski odgovor na poruke koje su stigle na Va¹ broj. Mo¾ete unapred da dafini¹ete tekst koji æe biti poslat automatski kao odgovor na SMS koji ste primili.



je servis koji omoguæava da personalizujete svoje odlazne SMS poruke, odnosno da unapred defini¹ete tekst koji æe se automatski dodavati na sve SMS poruke koje ¹aljete. Maksimalna du¾ina potpisa je 40 slovnih mesta.

Prijavu za uslugu mo¾ete obaviti  slanjem SMS poruke sa tekstom PRIJAVA na broj 7779. Ukoliko ¾elite da kontinuirano koristite ovu uslugu, neophodno je da se za njeno kori¹æenje prijavljujete svakog meseca. U bilo kom trenutku pre isteka perioda pru¾anja usluge, mo¾ete da se ponovo prijavite i ona æe automatski biti produ¾ena za naredni period.

Meseèna pretplata za uslugu traje 30 dana i iznosi 100 dinara (bez PDV-a).

Kada se prijavite za kori¹æenje usluge, potrebno se da aktivirate pojedinaène servise, nakon èega imate moguænost da ih po potrebi naknadno deaktivirate ili ponovo aktivirate. Sve promene se obavljaju slanjem SMS poruke na broj 7779, koja se tarifira po standardnoj ceni SMS poruke u skladu sa tarifnim profilom korisnika. Komande za promene re¾ima rada usluge se ¹alju u formatima koji su navedeni u tabeli:

vise => http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2257&Type=1



:news:
U prodaji se mogu naci 065 prepaid brojevi sa 100 besplatnih poruka, 200din kredita koji kostaju 180din.
do 31.7.2008. na ovom broju se moze aktivirati 1200 besplatnih poruka ...
:wink:

Bred

Do 25. decembra MTS poklanja dodatnih 500 din. kredita za svaku dopunu od 500 i vise din, uplacenu elektronskom dopunom na terminalima ili karticom za dopunu.

Bred

Nova Prepaid² akcija

Sti¾u nam praznici, a sa njima i ¾elja da nam prijatelji budu bli¾i.

Upravo zbog toga, od 8. decembra u nasoj prazniènoj ponudi je i nova prepaid akcija.

Imate moguænost da po ceni od samo 200 dinara kupite dve prepaid kartice sa po 200 dinara kredita na svakoj. Bonus poklon je 1000 SMS poruka na obe kartice koji dobijate ukoliko karticu aktivirate do 31. decembra 2008. godine. Bonus poruke mo¾ete koristiti do 15. januara 2009. godine.

Prepaid² potra¾ite u svim na¹im poslovnicama, kod ovla¹æenih dilera i distributera.


1000 SMS poruka za 200 dinara


Po¹alji SMS na broj 200 za 200 dinara i dobija¹ bonus od 1000 SMS poruka!

Prepaid korisnici 064 i 065 mre¾e koji u periodu od 8. do 31. decembra 2008. godine po¹alju SMS poruku na broj 200, po ceni od 200 dinara (sa PDV-om), stièu pravo na bonus od 1000 SMS poruka u nacionalnom saobraæaju, a koje mogu iskoristiti do 15.01.2009.godine. Nakon toga, gube pravo na kori¹æenje eventualno preostalih SMS poruka.

* U promociju nisu ukljuèene poruke sa dodatom vredno¹æu.

Bred

02.02.2009.
Nova cena za nacionalne pozive u Kul tarifi

Obave¹tavamo prepaid korisnike da æe, od 2. februara 2009. godine, nova cena minuta poziva ka svim mre¾ama u nacionalnom saobraæaju iznositi 5,30 dinara bez PDV-a.

Nova cena minuta poziva ka svim mre¾ama u nacionalnom saobraæaju odnosi se samo na Kul tarifu. Sve ostale cene navedene u okviru ove tarife ostaju nepromenjene.

Podseæamo korisnike da u ponudi imamo vi¹e prepaid i postpaid tarifnih profila, u okviru kojih, u zavisnosti od svojih potreba i navika, mogu da ostvare znatne u¹tede.

Namera nam je da, kroz mt:s ponudu, izaðemo u susret svim korisnicima i da znatne povoljnosti ponudimo u segmentu za koji su najvi¹e zainteresovani.

Odaberite tarifni profil koji u potpunosti zadovoljava va¹e potrebe, a koji je istovremeno i najpovoljniji za vas.

01.02.2009.
Svaki drugi SMS besplatan

Mobilna telefonija Srbije pripremila je novo SMS iznenaðenje za sve svoje prepaid korisnike.

U promotivnom periodu koji traje od 01. februara do 31. marta 2009. godine u 23.59.59, svaka druga poslata SMS poruka u nacionalnom saobraæaju biæe besplatna.

Ova pogodnost namenjena je korisnicima Tipi,Toki, Laki i Kul tarifnih profila 064 i 065 mre¾e.

Korisnici koji su dobili bonus poruke u prethodnim promotivnim kampanjama, u novu SMS promociju biæe ukljuèeni tek po¹to iskoriste sve preostale bonus poruke.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1

Bred

#66
20.02.2009.
Preskoèi 500! Osvoji 500!

mt:s nastavlja sa lepim iznenaðenjima i ovaj put æe novom promocijom obradovati svoje prepaid korisnike. Tokom promocije, od 20. februara do 31. marta 2009, svaku prepaid dopunu od 500 ili vi¹e dinara nagraðujemo bonusom od 500 dinara.

Broj dopuna je neogranièen i za svaku dopunu od 500 ili vi¹e dinara koju izvr¹ite do 31. marta dobijate dodatnih 500 dinara. Potrebno je da svoj prepaid kredit, u naznaèenom periodu, elektronski dopunite na ¹alterima po¹ta, u poslovnicama Telekoma Srbija, na prodajnim mestima na¹ih dilera i distributera, na bankomatima OTP banke i METALS banke ili putem vauèera od 500 i 1000 dinara.
Uèestvujete u mt:s promociji i osvojite bonus od 500 dinara!

*Promocija se ne odnosi na dopune putem SMS zadu¾ivanja bankovnog, postpaid raèuna ili platne kartice, dopune putem WEB i WAP portala i dopune izvr¹ene na ¹alterima banaka.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1



:news:
Novo iznenaðenje u prepaidu!

preskoci.jpgImamo prijatno iznenaðenje za mt:s prepaid korisnike - ponovo mo¾ete da uèestvujete u promociji Preskoèi 500 i osvoji 500!

Dovoljno je da u periodu od 16. novembra  do 18. decembra, dopunite svoj kredit sa 500 ili vi¹e dinara, a mt:s æe vam pokloniti bonus kredit u iznosu od èak 500 dinara. Ovaj bonus mo¾ete iskoristiti do 25. decembra i to za razgovore, slanje SMS poruka i prenos podataka u mt:s mre¾i.
Stanje preostalog bonusa mozete da proverite pozivanjem koda *108#.

Pored mt:s korisnika prepaid tarifnih profila Tipi, Toki, Kul i 066 prepaid, povoljnosti  kampanje Preskoèi 500! Osvoji 500! sada mogu ostvariti i korisnici tarifnog profila 066 Kontrola tro¹kova.
Uèestvujte u mt:s promociji i osvojite bonus od 500 dinara!

* Bonus kredit mo¾ete ostvariti najvi¹e jednom u toku dana.
** Telekom Srbija zadr¾ava pravo na promenu uslova promocije.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/Novo_iznenadjenje_u_prepaidu.html