Da li je derbi izgubio draz?

Started by stef, 24-02-2007, 17:08:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Da li je derbi izgubio draz?

DA
16 (55.2%)
NE
6 (20.7%)
Ne zaludujem se time
6 (20.7%)
Prerastao sam...
1 (3.4%)

Total Members Voted: 29

mikele

Последњи дерби враћа наду и у ту институцију(вечити дерби) и у српски фудбал.
Да ће Бог... :abso:

pig_am_am

svi koji su bili su ozareni dosli kuci  :wink: nagledase se dobrog fudbala i to u srbiji.
...a ja nisam isla... :H

mihajilo

ej pa sta bi veceras?Demoliranje...kad sahranjuju FK Partizan,posto je veceras preminuo? :lol: :lol: :lol: :K

Wlada

Победа Звезде од 4:1 и млака реакција (коју сам ја могао да приметим), говори колико је наш фудбал, па и сам вечити дерби, пропао.
А можда је све само остало у сенци збивања око фудбалске мафије и малверзација унутар самих клубова (Партизан и Црвена Звезда)?  :hm

Ayrton Senna

Након свега онога што сам могао да чујем о малверзацијама у нашем фудбалу, и то мало дражи које је наша лига имала, нестало је заувек. А дерби спада у највећу драж наше лиге. И пред празним трибинама, више личи на тренинг него на 'прави' дерби.

Италијани су прошле године имали велики скандал, али су се клубови на крају извукли, ипак су то светске величине. Бојим се да ће ови наши клубови заувек остати у сенци скандала који потреса наш фудбал.

И да, коментар на утакмицу. Рани гол Партизана, па онда киша голова Црвене Звезде, па онда право невреме, олуја, киша....
Нисам активно гледао, али сам мислио да ће Партизан поновити прошлогодишњу партију на Маракани, када су демолирали Звезду (ваљда зато што сам ја био на трибинама).

mihajilo

e ja necu da se opterecujem tim stvarima,gledao sam derbi kao i pre...u sustini to je fudbal,ja sam navijac...partizan je najveci rival,pa je pobeda nad njim najsladja i najvise znaci...naravno,nije to isto kao i pre kad se igralo pred 60-7000 ljudi....

Phenomenon

Увек је било јавна тајна да у нашем фудбалу постоје намештаљке, али нигде то није било јавно речено, све до скора. И како после свега тога да имаш неке превелике емоције, што се дербија, али и нашег фудбала уопште тиче. Кад се само сетим основне и средње школе, па дан дербија је био као црвено слово. Цео тај дан сам био као на иглама, ишчекивајући тренутак кад ће почети текма. Па онда оних чувених 30-45 минута пре самог почетка кад сам увек био нервозан као лептир, радост кад победимо, сузе кад изгубимо. Па онда све оне ситне (и не толико ситне) провокације кад победи твој тим или изгуби. Колико сам се пута, као клинац, потукао баш због тога. И сад се само питам чему све то?
Видим себе као изиграног идиота, коме је забијен нож у леђа.
Наравно, ни сад не могу да будем сасвим равнодушан, али у поређењу какав сам пре био ово није ништа.

Wolf

Ne da je izgubio draz, nego se usmrdeo...
Mislim, drago mi je zbog Zvezde, ali nas fudbal je postao tuzan.

pavlest

nekad sam voleo da idem na derbi...
sad mi je sve to smesno!  :roll:

stef

A mozda sada imamo toliko drugih stvari koje nas ispunjavaju, ili opterecuju da nam je derbi otisao ne u drugi, nego 100ti plan...

bibi

Jeste.....i to odavno,a pogotovu fudbalski......
Odes na utakmicu da malo uzivas,a na kraju gledas kako zivu glavu da izvuces.... :namcor

Duke

Ljudi, suocite se sa tim, malo smo i mi svi omatorili.

Secam se i ja dana kada sam bio klinac, to su bile zucne rasprave malih sveznalica ko je bolji, sta je namesteno, kad je pokrao sudija...

Navijam za partizan medjutim nisam osetio neku veliku tugu, koju nekad jesam, kada bi partizan gubio. I to mislim da se smanjivalo godinama, jednostavno se sve manje i manje lozim na futbal...

Ipak jeste i ova nasa liga izgubila ono svoje, nekada je derbi uvek bio pun, danas... pa recimo da ne verujem da bi bila puna marakana i da su mogli navijaci da dodju. Mozda da stave besplatne karte, ne znam...

razlozi, korupcija u futbalu, igraci koji ne igraju za klub nego da se prodaju, jad u drzavi sto povlaci los kvalitet sporta, bezumni huligani koji dolazak na stadion cine opasnim...

Videcemo sta ce biti dalje, nisam preterani optimista

biwi

KAKO GROBARI PROVERAVAJU TELEFONSKI RACUN??????

UKUCAJU *4-1#

XEEXXEEXEXXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXXEXEXEXEEXEEXEXEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXXEXE

stef

Mada mi jeste drago sto smo oprali grobare  :plez :K

nasty girl

Quote from: biwi on 04-03-2008, 10:58:14
KAKO GROBARI PROVERAVAJU TELEFONSKI RACUN??????

UKUCAJU *4-1#

XEEXXEEXEXXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXXEXEXEXEEXEEXEXEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXEXXEXE

juce mi je cale ispracao taj vic, smejala sam se pola sata... :lol: :lol: :lol: :lol: