Ubila se biv¹a ¾ena Bore Ðorðeviæa

Started by nasty girl, 24-03-2007, 10:36:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Smrda

mozda je malo off,
ali zaista ne mogu da verujem da razglabate o ovoj temi na dve strane...
zalosno je zalosno...
i zar je sad bilo sta drugo bitno...
najlakse je terati mak na konac kad je steta napravljena...
i traziti krivca i pljuvati...
a da li ce to da promeni ono sto se desilo?
nece.

Roben

тако је смрдо само оштро  :Bog :Bog :Bog

Bred

Quote from: masha on 28-03-2007, 17:00:21

@Bred - Svo moji postovi u ovoj temi bili su iskljucivo vezani za istu, a ti si, kao admin, mogao da odreagujes na pricu o politici u jednoj ovakvoj temi bez toga da uz Boru pominjes Cedu tj. Cedoniste.
Masho, uz duzno postovanje, neces me ti uciti poslu Administartora a verovala ili ne imam ja i drugih obaveza sem ovog foruma. :wink:
Politiku je prvi upleo korisnik wolfeitzckie a zatim se dalje nastavilo komentarisanje. Mrzim kada u svakom postu mora da se nazre necije politicko misljenje i ubedjenje koje mu/joj muti rezonovanje cak i u ovakoj jednoj temi.

Darker

PoJenta je da nije Bora nju ubio,nego je to uradila sama... Iz kog god razloga...
To ¹to on ¹eta klinku, to je samo njegova stvar!!!! A dragan to nije uradila zato ¹to on ¹eta klinku, veæ zato ¹to je bolovala godinama od depresije i alkoholizma... I tu¾no je razvlaèiti neèiju nesreæu po novinama... I praviti novac od toga...

philoserbiana

драгани Бог нека душу прости.мислим да ова тема треба да оде у корпу за отпатке,доста је било,бре :nene:

Roben

mikele

Да,да.Модови ајде кључ у руке па у браву :loptica

AquArius

mikele, ta ti je zlatna.
tema je zakljucana.

mislim da je vec sve receno.
sta nije - ne mora ni biti...

Darker

Koga zanima epilog: http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,3512.new.html#new