Prijemni & digitron

Started by Leia, 24-06-2006, 15:20:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Quote from: lycos on 25-06-2006, 17:59:59
moje drugarice su u tripu:hala je velika,mozes da prosvercujes slona ,za digitron nema frke..mada ja necu da rizikujem..

ja vam ne savetujem da krijumcarite digitron...jer stvarno nema potrebe za tim...a ako vas uhvate...mozete se oprostiti sa faxom...  :/

Sara

Hala jeste velika, ali izmedju svih redova setaju dezurni asistenti, tako da i nije tako jednostavno baviti se nedozvoljenim radnjama! Pamet u glavu!!!

yeca

Quote from: lycos on 25-06-2006, 17:59:59
moje drugarice su u tripu:hala je velika,mozes da prosvercujes slona ,za digitron nema frke..mada ja necu da rizikujem..

biæe one u jo¹ veæem tripu ako ih u'vate..
deco, ne zezajte se, pa niste vi pametni a mi bili budale...
hala jeste ogromna i ima mali milion redova i kolona ali kolone su kratke (po 10ak studenata u svakoj) i svaku nadgleda po neki asistent, profa... kasnije æete ih prepoznati... i NE MO®E DA SE ©VERCUJE NI©TA!!
i nemojte se zeznuti kao neki ¹to ih znam da su na onim konaènim kartonima zaokru¾ivali odgovore ali proma¹ili za jedan zadatak u nizu tako da im je na kraju ostalo da zaokru¾e jo¹ jedan a njega nije bilo... ako me kapirate ¹ta sam htela reæi?
èim uradite neki zadatak, ako ste sigurni, a valjda jeste pa proradili ste toliko puta, odmah zaokru¾ite ali ne brzajte..

pipi_duga_carapa

dakle def da krenemo ranije (:
p ja iz mate nikad nisam sigurna .. ali dobro (8
hvala na savetima (:
uh koji je to trip da pogresis u zaokruzivanju ... bedak ...

marer_86

ja kao sto rekoh nisu mi dali da mi sat stoji na stolu, asto je jos morbidnije ni dve olovke mi nisu dali, a ako ne znas recimo da pomnozis 4* 0,5 ili 0.31 * 2 onda ne znam sta da ti kazem ,a kao sto je gore neko spomenuo nismo ni mi imali digitrone pa smo polozili!!
a zaokruzujte pola sata ili 15-ak minuta  pred kraj!!! Vodite racuna!!!
SRECNO SVIMA SUTRA!!!!

ivilija

vI BAR IMATE PONUDJENE ODGOVORE JA TO NISAM IMALA NEGO SMO SVE MORALI DA RACUNAMO PESKE!!!
I JA SAM BILA TADA U FRCI ZBOG DIGITRONA JER SAM MISLILA DA CE NAM DATI NEKE KILOMETARSKE DECIMALE TE SAM BRZE BOLJE OBNAVLJALA KAKO SE DELE I MNOZE BROJEVI SA 9 DECIMALA I SAVLADAH JA SVE TO AL MI NA PRIJEMNOM NIJE TREBALO, STVARNO JE BIO PROST RACUN!!! ALI J**I GA TO JE BILO PRE 5 GODINA TAKO DA NE ZNAM KAKO JE SADA!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pipi_duga_carapa

hihi nadajmo se da cu znati da pomnozim (: (salim se ...)
...
joj jeste, teze je bez ponudjenih odgovora ...
ok, ubedili ste me ;p

pereca

Pipi, na spavanje!!!!  :F
Sutra ti je prijemni i ne zelis da zbog nespavanja zeznes zaokruzivanje.
Lepo spavaj, lepo polozi i lepo se druzimo od oktobra.

katarina

I jel polozila (nadam se sad nasa) pipi?

trinity

Naravno da jeste i upala je na budzet

pipi_duga_carapa

jesam (: hvala na pitanju (:
da, sada sam vasa D:
i mogu vam reci da sam se ~snasla bez digitrona (:

@trinity - hihihi (:

katarina

C E S T I T A M ! ! ! ! ! ! ! !
E pa buduca magistrice farmacije, dobro dosla!!!! :)

lycos

naravno da nisam nista uneo,nije ni bilo potrebe..samo je bilo tripova 3-1 =4 ili  5+6=10 tu sam pukao negativne bodove..

lycos

pipi_duga_carapa

jao pa hvala (((;

hehe p to od treme (:
168. (8
ti? (: