Knjige

Started by Darker, 08-05-2006, 23:50:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 51 Guests are viewing this topic.

marer_86

ej meni se svidela knjiga od radeta serbedzije (autobiografska) - do poslednjeg daha...je li je ko procitao??

Darker

E rado bih, ka¾u da je super, mada takoðe ka¾u da preteruje sa opisima koliko je èega pocirkao :K :K :K

Lena

Pa kad je to verovatno bitan deo njegovog ¾ivota...:T

Ja sam trenutno duboko u Preèetovom Disksvetu. Opu¹tencija... :)

marer_86

@ darker
covek knjiga je ekstra srdacno ti je preporucujem da je procitas- pa recimo ako te to toliko ne zanima  te delove mozes da preskocis

AquArius

Ovih dana se izgleda cita samo strucna literatura, kako bih je nazvala, pa se do ove druge, i ne stize, a?  :>

Antologija novije srpske lirike se cita.
Pronadje me knjiga.

zoe

Quote from: AquArius on 09-09-2006, 22:42:22

Antologija novije srpske lirike se cita.
Pronadje me knjiga.

Uvek, bez povoda, sa povodom.

Darker

Lete, leti... Prababa(ili kako da vam u braku nikad ne bude dosadno)
Aleksandar Milajiæ, ilustrovao Bob ®ivkoviæ(ako èitate Politikin zabavnik-znate ko je on!)
cerekam se i dalje :lol: :lol: :lol:

Al-Jasmina

BoB je CAR!  :>

hulio_salinas

Je l' ste èitali "Beskrajnu prièu" od Mihaela Edea...

knjiga je  :Bog

Jack-Jack

Cudno, ali mi se cini da niko nije spomenuo Pekica. On je meni :Bog . Svaka knjiga, misao, recenica, ... sve je genijalno. Dosta njegovih knjiga nisam procitao( u odnosu na ceo njegov opus ), ali za sada mi je 1999 :Bog .

Smrda

ja sam sad na istoku....
Pamuk...Zovem se crrveno.....preporucujem

zoe

@Jack-Jack
Pominjala sam Pekica na nekoj davnoj stranici...a ako nisam onda bruka i sramota... "Sentimentalna povest Britanskog carstva" :Bog

Inace, ovih dana se kanim da se uhvatim Dzojsa i njegovog Uliksa... Je l' citao neko?

Vampire 666

900 strana neverovatnog smora...

Jack-Jack

Quote from: zoe on 08-10-2006, 09:42:24
@Jack-Jack
Pominjala sam Pekica na nekoj davnoj stranici...a ako nisam onda bruka i sramota... "Sentimentalna povest Britanskog carstva" :Bog

Jes bogme. Sad videh da si pominjala, nema lazi nema prevare  :K  . Nazalost nisam citao "Sentimantalnu povest...", ali predstoji sajam knjiga, pa cu se javim negde pocetkom novembra da ti prenesem utiske o knjizi. I "Novi Jerusalim" je extra, pogotovo prica "Covek koji je jeo smrt" (pricica kojom sam otkrio Pekica).

E da, imali ko komentar na "Tunel" Ernesta Sabata? Knjiga je stvarno super. Posle nje mi je 2 dana bilo lose (ko je citao valjda razume o cemu govorim), kada sam skapirao zasto se zove "Tunel"...

Darker

Jel ono ¹to ja mislim? :K :K :K