Knjige

Started by Darker, 08-05-2006, 23:50:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 50 Guests are viewing this topic.

zoe

@Jack-Jack
Drzim ti palceve da nadjes "Povest" na sajmu... Ja sam se ubila trazeci tu knjigu po gradu da bih je kupila na poklon! Ako je ne nadjes, rada sam pozajmiti...

Nadja

Dzejms Redfild ''Celestinsko prorocanstvo'' obavezno  :wink:

Smrda

@ zoe...
extra je Dojs skroz,malo ce ti se uciniti da smara na pocetku,bar je meni bilo tako,a posle me je bas uhvatila......
samo napred!!

mary

hmmm,svima bih preporucila pekicevo 'besnilo',opsta kultura je i 'lovac u zitu',a za opustanje sve od kisona.meni je najdraza 'kod kuce je najgore':)

Adonis_Vernalis

Pekic: Atlantida...

dancho

Strasno me zanima da li je neko procitao "Moju maslinu" od R Jancica.
Pisao profa a nije udzbenik.

zoe

Jaoj, pricali ste o tome na vezbama...ali negde pred kraj, u nezgodno vreme, pred ispite... Recite ovim mladjim generacijama ranije za to... Nisam citala, nekad cu...

willie the scot

sajam iz ahed...ej vil luk intu it...

AquArius

... mmmm... sajam...

Fodi

QuoteStrasno me zanima da li je neko procitao "Moju maslinu" od R Jancica
Ja procito.
Mnogi ne znaju, knjiga je dobila prvu nagradu na Beogradskom sajmu knjiga kao najlepse ilustrovana knjiga. I ne samo to...

Coolgemini

Quotehmmm,svima bih preporucila pekicevo 'besnilo',opsta kultura je i 'lovac u zitu',a za opustanje sve od kisona.meni je najdraza 'kod kuce je najgore'
OO..daa...''Lovac u zitu'' je stvarno odlican roman..Ipak je Dejvid Selindzer jedan od retkih pisaca koji na zanimljiv nacin ilustruje jednu surovu i realnu sliku zivota..a kroz sopstvenu prizmu posmatra situacije i projektuje na xyz licnost...U SAD je ''Lovac u zitu'' obavezna lektira u srednjim skolama...A Pekic josh nije dosao kod mene u red :)

Darker

E Selind¾era moram pothitno, bar zbog Bukovskog, u svakoj knjizi ga spominje :K :K :K

Smrda

evo vesti...
Pamuk dobio nobela za knjigu bela tvrdjava....
bacam se na to uskoro...

dancho

Meni se Bela tvrdjava nije dopala.

Smrda

a sto????
citao zovem se crveno??...ta je super...