Knjige

Started by Darker, 08-05-2006, 23:50:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 49 Guests are viewing this topic.

Darker

Quote from: AquArius on 21-10-2006, 22:35:43
Bedak i po.
Citam knjigu (nesto o Umetnosti) i dodjem do dela gde nema 17 strana.
Nisu ispale, nisu iscepane.
Jednostavno nema.
Od 320 do 337.
A bas sam dosla do krize umetnosti.
I sad sta - improvizacija batice!
:>

Pa to je bre fora, kako ne razume¹, kriza umetnosti - nedostatak inspiracije - prazne strane... ddddddd :hm :hm

AquArius

:lol:
Ma, jes' D.
To bi ti tako napis'o.
Ovo su bre mLogo ozbiljne knjige  :T  :lol:

Darker

Pa ti umetnici ozbiljno nisu normalni :hm :hm
:> :> :>

AquArius

Oni su bre nenormalno ozbiljno umetnici.
E jbg.
:>

stef

Farmakologija. Autori Rang,Dejl i Stef.Keva knjiga

Maslacak

Ja citam Markesa - Sto godina samoce...
Fenomenalno :happy:
...mislim da sad znam odakle Pavicu inspiracija za stil...iako je ovo mnogo mnogo suptilnije i lepse...

@Aqua: to se meni desilo kad sam citala Idiota od Dostojevskog...ali nije falilo strana, sve su bile tu, samo nisu bile ispisane... jako iritirajuce... :K

stef

Jaka knjiga.Odusevio sam se.Citaj hroniku najavljene smrti (mislim da se tako zove, nikad nisam uspeo da zapamtim naslov) od istog.Odusevices se. :wink:

Maslacak

Darker

Quote from: Maslacak on 23-10-2006, 17:10:32
Ja citam Markesa - Sto godina samoce...
Fenomenalno :happy:
...mislim da sad znam odakle Pavicu inspiracija za stil...iako je ovo mnogo mnogo suptilnije i lepse...
Sine, kako je mene pukla ta knjiga
Ma, remek delo, apsolutno :Bog :Bog

Adonis_Vernalis

Samo ne Pavica... Znam, hulim, ali... Procitao sam sve od njega, dok je objavljivao KNJIGE... posle je, buduci moderan, presao na Internet, na dopisnice... mislim da ce, sa razvojem tehnologije, preci i na holograme, projekcije na kristalnom beogradskom nebu, hepeninge, projekte, instalacije, performanse...

Hvala na predlozima... Ode mesecna plata na njih... :)

dancho

Èajkanoviæ: O vrhovnom bogu u staroj srpskoj religiji

©ta proviri kad zagrebe¹ ispod Hri¹æanstva...

aziraphale

pol oster, haruki murakami, orhan pamuk, don de lilo, hulio kortasar, v.s. najpol, viktor jerofejev

Maslacak

Quote from: Adonis_Vernalis on 24-10-2006, 06:42:33
Samo ne Pavica... Znam, hulim, ali... Procitao sam sve od njega, dok je objavljivao KNJIGE... posle je, buduci moderan, presao na Internet, na dopisnice... mislim da ce, sa razvojem tehnologije, preci i na holograme, projekcije na kristalnom beogradskom nebu, hepeninge, projekte, instalacije, performanse...

Nisam preporucila Pavica...
Samo rekoh da su me neke sitnice (ali tako blage i fine) iz Markesa podsetila na Paviceve nebuloze...tipa "imala je dugacku kosu, i obuvala se njome umesto kasikom"...parafraziram...
U stvari sam ja hulila jer sam uopste stavila Pavica i Markesa u isti post... :K
Hazarski recnik mi se svideo jer je intrigantan i kompleksan, a ostalo...
Previse moderan, i nedovoljno suptilan za mene...

zoe

Један Рус са којим разговарах пре два дана, а који иначе супер познаје српску културу каже "Павић је српски Маркес"...
Ех да било ми је занимљиво што се код њих не чита Толстојевски, ако разумете шта сам хтела рећи... :>

cvjetic

elem,ja bih danas na sajmu,pa cisto da kazem da dobro napunite novcanike kad se zaputite na tamo.......