Nadoknada za polomljeno posudje?

Started by Murakami, 22-05-2007, 11:34:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maslacak

Quote from: kiza on 25-01-2008, 15:46:55
Ne znam ljudi shta nam je chiniti.Ustvari znala bi da smo organizovani i slozni i onda nam ne bi mogli nishta.Jer ne bi moglo da se desi da niko ne dobije potpise za drugi semestar,ako se slozno dogovorimo da im nishta necemo platiti,a ovako pojedinci ne mogu da urade nishta!!!!!

Ne mo¾emo biti slo¾ni i organizovani ni iz èega, neko treba da javno postavi stvar kao problem i zatim organizuje studente.
Ako ti je pukao film, izvoli, pa nas organizuj :wink:

Naravno, to nije lako i zahteva vremena. Zato se malo ko toga i prihvata.

peho_atropin

Ja sam postavio to pitanje parlamentu u ime pete godine,medjutim sad se radi na usvajanju nekih silnih programa i pravilnika (sto je realno prioritet),pa obecavam da cu kad se to zavrsi ponovo pokrenuti ovo pitanje da bi uradili nesto za sledeci "harac"!Slazem se da je ovo bezobrazluk i da ako se ne moze ukinuti ili drugacije organizovati(a mislim da ce moci) a ono bar neka se ne zove "naknada stete" vec nekako drugacije!Jer navikao sam (a mislim i svi vi) da nas na fakultetu klepa ko kako hoce("jerbo nam je fakultet na nivou") ali nek' to onda nazovu pravim imenom,da nam dodatno ne treniraju zivce pored svih peripetija oko potpisa,prijava...

Maslacak

Hvala :cvet

Poenta je samo, ako ni¹ta drugo, da znamo taèno ¹ta plaæamo.