Tenis - Wimbledon 2007

Started by mikele, 22-06-2007, 13:25:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

josefina87

ovo se zove tenis!
1:1 u setovima!
napred rafa!!!!!! :K

josefina87

ne mogu da verujem...ba¹ sam se iznervirala a005 a005 a005
ovo je bio stvarno meè vredan gledanja,ali smara ovaj federer vi¹e!!!kada æe ga jednom skinuti sa vrha :box :box :box

Sole

e, stvarno vise dosadan je pa nema gde!
jeste najbolji, ali mi je nekako bez zivosti, ne moze ni da se nasmeje k'o covek.
navijala sam za Rafaela(kakvo lepo ime), ali sta ces...
neka skine neko Federera vise sa prvog mesta, vise su mi zanimaljivi mecevi anonimusa nego finale velikih turnira zbog njega.
napred Nadal i svaka mu cast!
jel' ce sad Jelena?
;-)

Marince

Ja sam uzivala gledajuci finale,stvarno su maestralno odigrala obojica :Bog
Vise sam navijala za Nadala i drago mi je sto je posteno namucio Federera.Da se ja pitam obojici bih dala pehar,zbog onakve igre :cvet

nasty girl

Jelena osvojila miks u Vimbldonu!

Najbolje rangirana teniserka Srbije Jelena Jankoviæ osvojila je miks dubl u Vimbldonu u paru sa Britancem D¾ejmijem Marejem. Jelena i D¾ejmi su u finalu bili bolji od petih nosioca ©veðanina Jonasa Bjorkmana i Australijanke Alisije Molik sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:1.

D¾ejmi Marej je tako postao prvi Britanac posle 20 godina koji je osvojio titulu u seniorskoj konkurenciji u Vimbldonu, a to je bio i poslednji meè na 121. Vimbldonu.

Marej i Jankoviæ nisu dobro otvorili meè po¹to su izgubili servis veæ u prvom gemu, ali su se ubrzo vratili u igru. U devetom gemu prvog seta Britanac i Srpkinja su napravili novi brejk na servis Bjorkmana, a tu prednost su odr¾ali i do kraja za 6:4, i 1:0 u setovima.     

U drugom setu viðena je obrnuta slika, po¹to su peti nosioci brzo stigli do 4:1, a ne¹to kasnije i do 1:1 u setovima.

Èinilo se tada da æe Bjorkman i Molik iskoristiti dobar momentom i potpuuno preokrenuti meè, ali to se ipak nije desilo. Bjorkman je u drugom gemu odluèujuæeg seta izgubio svoj servis bez osvojenog poena. Publika je oèekivano bila na strani Jelene i D¾ejmija koji su u 6. gemu ponovo oduzeli servis protivnicima, pa je Jelena Jankoviæ u sledeæem gemu odservirala za prvu gren slem titulu u karijeri.

B92

malena

Bar neko od nasih je uzeo trofej... Jelena... :pljes:

yeca

Quote from: josefina87 on 08-07-2007, 17:06:19
smara ovaj federer vi¹e
Ma ¹ta vam je - idu jo¹ dva gren slema, sve brze podloge, a i ide vreme kad æe Nole ODMORAN stati pred Nadala ili Federera, sasvim je svejedno, dojadili su obojica vi¹e, pa æe ondaK biti zanimljivo gledati i sladiti se!
Novak ionako ide samo napred!  :Bog