Konaèno - iPhone u prodaji!

Started by Roben, 30-06-2007, 17:26:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

I ja videh i ostah :face:
mnogooo je dobar. kazu da je cena kod nas od 400-600e.
ekran je osetljiv na dodir, tako i koordinisete kroz meni, a zumira se tako sto sa dva prsta[npr palac i kaziprst]prislonite na ekran i primicite ih ili odmicete jedan ka drugom  :wink:
ma perverzija  :wink:

p.s. i izgleda bas kao na gornjoj slici.  :wink:

Bred

Za samo tri dana prodato vi¹e od milion Ajfona nove generacije

Amerièka tehnolo¹ka kompanija Epl saop¹tila je da je za samo tri dana prodala vi¹e od milion komada nove verzije svog popularnog mobilnog telefona ”ajfon.“

Novi model, nazvan Tri-ge, pu¹ten je u prodaju u petak, izazvav¹i ogromno interesovanje ¹irom sveta uprkos ceni od 299 dolara. Telefon zapravo predstavlja kombinaciju mobilnog telefona sa video i audio plejerom, koji mo¾e da se prikljuèi i na internet.

Brzina kopiranja fajlova sa interneta je poveæana, a softver za navigaciju koristi ugraðeni prijemnik za satelitski navigacioni sistem GPS.

Preko novog ajfona moguæ je pristup elektronskoj po¹ti u kompanijama, zbog èeka on predstavlja veliku konkurenciju mobilnom telefonu Blekberi, veoma popularnom meðu slu¾benicima korporacija.

Epl ka¾e da je za prodaju milion komada originalne verzije ajfona bilo potrebno vi¹e od dva meseca, iako je prodaja tada bila ogranièena na Sjedinjene Dr¾ave.

voanews.com