Kup UEFA/Liga Kupa UEFA 2007/2008

Started by mikele, 29-06-2007, 11:58:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Звезду је у Солуну убила тактика Косановића.Слажем се ја да је екипа напредовала од када је он преузео екипу,али оно у Солуну је стварно била срамота.Ти против,објективно,нејаког Ариса играш на нулу и то са тактиком 4-6-0 или као што неко рече 5-5-0,то је срамота и за Звезду,а и за српски фудбал јер га представља такав клуб.Зато Косане путуј и далеко ти лепа кућа(читај Кина). :run
Звезда је већ јуче показала да зна да даје голове,а такође је и Јестровић показао да није заборавио да игра фудбал.
Куп УЕФА је готова прича,али има наде за Звезду да дође до треће узастопне титуле.Али о томе у другој теми.

johny cage

:hm stvarno su se trudili, zao mi je sto su morali da izgube i sto sam unapred znao da ce da izgube. bas depresivno, zar se mozemo radovati samo ako uzmemo bod u bilo kom evropskom takmicenju? ako je tako onda neka igraju samo domaci fudbaleri u nasim klubovima.  :roll:

mikele

Quote from: johny cage on 06-12-2007, 23:58:05
:hm stvarno su se trudili, zao mi je sto su morali da izgube i sto sam unapred znao da ce da izgube. bas depresivno, zar se mozemo radovati samo ako uzmemo bod u bilo kom evropskom takmicenju? ako je tako onda neka igraju samo domaci fudbaleri u nasim klubovima.  :roll:
У потпуности се слажем са тобом.Ако већ не могу ни бод да узму другом тиму осредње енглеске екипе,боље да нису ни пролазили у УЕФА лигу.
Овако се само бламирају и губе од тамо неког Ариса са 3-0 :wall:

hulio_salinas

Ma šta vam je ljudi? To je zbog terena! :shock :116: :siza:

Igraju k'o devojčice. Ja ne mogu da verujem da su Englezi bili borbeniji od nas i sa golom viška.

Znate šta mi je najviše žao? To što su nas Englezi i pobedili i prebili. Naši fudbaleri su dobili baš dobre batine. Englezi tvrdi kao stene, a naši mekani do zla Boga.

Znate onu našu seljačku: "Daj, 'bem im lebac... ako ne mož'mo da ih pobedimo, daj da ih umlatimo pošteno!" :smekerica:

lycos

Da..drugi tim Boltona  :wall:

Zbog terena definitivno..  :pljes:

mikele

Quoteне могу ни бод да узму другом тиму осредње енглеске екипе
Само да додам:и то код куће пред својим навијачима
Оооооо  :wall: :wall: :wall:

mikele

Nakon ¾reba za L© usledio je ¾reb za 1/16 finala UEFA kupa.Kao i prethodnih par godina,proleæe u Evropi je ostalo samo pusti san za na¹e klubove,tako da nas nije ni bilo na ¾rebu.

Evo svih parova:

1. Aberdin - Bajern
2. AEK - Hetafe
3. Bolton - Atletiko Madrid
4. Zenit - Viljareal
5. Galatasaraj - Bajer Leverkuzen
6. Anderleht - Bordo
7. Bran - Everton
8. Cirih - Hamburg
9. Glazgov Rend¾ers - Panatinaikos
10. PSV Ajndhoven - Helsingborg
11. Slavija Prag - Totenhem
12. Rozenborg - Fiorentina
13. Sporting - Bazel
14. Verder - Braga
15. Benfika - Nirnberg
16. Olimpik Marsej - Spartak Moskva

PAROVI OSMINE FINALA:

Pobednik para 6 - Pobednik para 1
Pobednik 9 - Pobednik 14
Pobednik 3 - Pobednik 13
Pobednik 5 - Pobednik 8
Pobednik 2 - Pobednik 15
Pobednik 12 - Pobednik 7
Pobednik 11 - Pobednik 10
Pobednik 16 - Pobednik 4

Utakmice ¹esnaestine finala na rasporedu su 13/14. i 21. februara, a osmine finala 6. i 12/13. marta.