Tenis na fakultetu?

Started by vlada89, 07-08-2007, 17:29:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vlada89

Dakle,kolege :), mene zanima igranje tenisa za fakultet. Moze li mi neko reci da li je ranije neko ucestvovao,kako je organizovano,ko vodi ekipu i sl. I da li se trenira na onom terenu blizu faxa :)

avgogh

posto si davno postavio ovu temu, a niko ti ne odgovara, pokusacu ja, mada nisam bas upucena u taj sport na nasem faxu... mislim da postoji par ljudi koji igraju na medicinijadi, a sto se tice treniranja - trenira kako ko stigne, sportsko drustvo ne organizuje te treninge... nadam se da ce neko upuceniji moci da ti sa sigurnoscu objasni sta i kako, ja sam pokusala  :wave:

vlada89

Pretpostavljao sam da nije nista organizovano kao po obicaju :) Al meni je bas privlacan onaj teren gde je distribucija ili sta vec,onaj betonski  :djavo U svakom slucaju svaka vest je dobrodosla,bar znam da postoje neki koji igraju  :loptica Jos jednom,hvala  :cvet

*

Koliko ja znam, na nasem faxu muski tenis vode dva momka - Srdjan i drugi mislim da se zove Nemanja. Ne znam na kojoj su godini trenutno, pretpostavljam da su stigli si zavrsne, ali sigurno ih neko na ovom forumu poznaje i ima njihove brojeve telefona, pa mozes da ih kontaktiras. Ako se ne javi niko, probacu ja da ih nadjem.
U svakom slucaju, kad bude pocela nova skolska godina, odi do sportskog drustva, verovatno ce neko od njih biti tamo, pa ako si dobar, bice mesta i za tebe...  :~

vlada89

Ja nisam dobar,ja sam najbolji!!!  :lol3: Hvala na informacijama,samo nadam se da se nece ljutiti kad ih pobedim  :pst Hehe salim se malo,ako niko ne ostavi broj moracu tebi da se obratim :)

Ivana_89

Kad sam bila jednom na faxu primetila sam da ima oglasa za zainteresovane da se pridru¾e nekom sportskom dru¹tvu, ko da igraju za neki tim, tako ne¹to... i seæam se da je bilo i broja telefona ovih glavnih za to... a sad gde sam to videla... hm... ne seæam se... valjda na nekim plavim ormariæima...

stef

Kada pocne skolska godina, ti se samo spusti u Sportsko, uclani se, i toliko.

mikele

Quote from: stef on 19-08-2007, 07:58:00
Kada pocne skolska godina, ti se samo spusti u Sportsko, uclani se, i toliko.
Ево Штеф ти је рекао оно најбитније,а у принципу нема никаквих тренинга за тенисере и тенисерке.Обично се екипа скупи месец-месец и по пре медицинијаде и одради неколико тренинга и то је то.
Али најбитније ти је да се учланиш у СД и бићеш обавештен за све акције благовремено.

vlada89

Hvala na informacijama..Mada mi je balo bzvz sto nema redovnih treninga,bar 2x nedeljno,mislim ima onaj teren blizu faxa,bas sam bacio pik na njega  :smekerica: Uostalom,ako treba,provescu reforme  puc

tarantulica

Taj teren pripada elektrodistribuciji ili tako ne¹to...
A nije ba¹ zdravo za kolena da trenira¹ tenis na betonu...  :ohwell:

Al-Jasmina

:cvet
vaistinu Tarantulice!

Meni bi dobro doslo da malo obnovim gradivo- nekad sam trenirala tenis...
mada me teren kod distribucije privlaci kao Cernobilj
:trfr:
ja bih pre na Adi ili u Kosutnjaku

vlada89

Mislim da bas nemamo dovoljno sredstava da bi birali lokaciju  :igra: Mada bi bilo extra uopste i organizovati redovne treninge... Ma tenis je kao plivanje,nikad se ne zaboravlja  :)):

*

Koliko ja znam, ovi momci igraju tenis tokom cele godine, nevezano za fakultet, tako da mozes opusteno da im se pridruzis...  :~

zoca

pa devojke (marina) uvek osvoje neku medalju na medicinijadi tj uglavnom zlato...hehe..pitacu je kad, sta i kako pa cu da vam kuckam...

Al-Jasmina

Quote from: vlada89 on 19-08-2007, 21:38:17
Mislim da bas nemamo dovoljno sredstava da bi birali lokaciju  :igra: Mada bi bilo extra uopste i organizovati redovne treninge... Ma tenis je kao plivanje,nikad se ne zaboravlja  :)):

Zar ne vidis da fakultet ne sponzorise tu vrstu treninga,
a ako si vec sam svoj majstor, logicno je valjda da biras... :roll: