Ceca i tracevi

Started by Roben, 25-08-2007, 10:23:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Darker

zabica

Quote from: Bred on 28-08-2007, 22:49:41
wow, zabice, na koji odnos mislis?? :K
podeli tu tajnu sa nama, tu pricu bismo mogli da prodamo za velike pare  :K
Quote from: mikele on 29-08-2007, 07:58:15
Да жабице,дај нам ту ексклузивну вест па да је продамо куриру и сличним :K

aa momci, mislili ste na lak nacin da zaradite pare...eeee :nene:
kad bude bilo pavo vreme za to. prodacu ja info nekoj dobroj novini a onda adio  :smekerica:

pritom prica o ovoj 'vezi' zivela je par dana, vec se vise niko ne pita jel istina ili ne  :roll:

Al-Jasmina

:)): matori nam junaci ove telenovele na srpski nacin

Bred

Izvor: PRESS
BIZARNO
Ceca lezbaca!
Estradni menad¾er Esad Samard¾iæ izneo niz te¹kih optu¾bi i uvreda na raèun Cece Ra¾natoviæ, tvrdi da je najveæa srpska folk zvezda - BISEKSUALKA

Posle Jelene Karleu¹e, koja je nedavno optu¾ila Cecu Ra¾natoviæ da stoji iza ubistva njenog biv¹eg deèka Zorana Davidoviæa Æande, oglasio se i Esad Samard¾iæ (49), biv¹i menad¾er najpopularnije srpske folk pevaèice i brat Cecinog biv¹eg deèka Hare Samard¾iæa. U intervjuu za hrvatski magazin „Arena", Samard¾iæ, biv¹i fudbaler, policijski inspektor i vlasnik diskoteka u kojima je, kako navodi, „Ceca zapoèinjala karijeru", izneo je niz optu¾bi i te¹kih reèi na raèun svoje biv¹e ¹tiæenice, koju je èak nazvao „lakom ¾enom i biseksualkom".

Ceca: ®alosno!!!

Na jo¹ jednu u nizu bizarnih optu¾bi na njen raèun, popularna pevaèica odluèila je da ne odgovara direktno. U ime Cece Ra¾natoviæ ipak se oglasila njena pres-slu¾ba kratkim saop¹tenjem:

- Oèigledno je da svako, bez bilo kakvog medijskog i liènog kredibiliteta, mo¾e javno da prièa ¹ta god ¾eli i o kome god ¾eli. Na takve neistine i gadosti koje su izreèene svaki komentar bi bio suvi¹an. ©ta reæi osim da je sve to ¾alosno!

- Ja jedini znam istinu kako je Ceca napravila karijeru i kakva je zapravo - ka¾e Samard¾iæ, i dodaje: - Spremna je na sve da bi ostvarila svoj cilj. Kada je pred kraj osamdesetih godina, u pratnji oca i producenta Ivankoviæa, do¹la kod mene u ©vajcarsku da od nje napravim zvezdu, bila je ¾eljna svega i svaèega. Meni ju je preporuèio Mirko Kodiæ, harmonika¹ ©abana ©auliæa, a Ceca je tada imala snimljenu ploèu „Cvetak zanovetak" i nije nigde nastupala, osim u nekoliko kafana po Srbiji. Ona i njen otac èuli su da imam tri diskoteke u ©vajcarskoj, Austriji i Nemaèkoj, a kod mene su pevale najpoznatije estradne zvezde biv¹e Jugoslavije.

Esad Samard¾iæ navodi da je Ceca vrlo brzo postala njegova ljubavnica.

- Èim smo se upoznali, pitala me je kako æe se „re¹iti èièa", svog oca i producenta, da nas dvoje ostanemo sami. Njih dvojicu sam napio toliko da pred kraj veèeri nisu znali za sebe, a Cecu sam „prevrnuo" u garderobi diskoteke. Izbezumila se kad je drugi dan shvatila da me ne zanima. Pitala je: „©ta je, bre?" Ponudio sam joj da kod mene peva, i to je bilo sve. Nije mi bila va¾nija od konobarice. Nije bila samo laka ¾ena, Ceca je i biseksualka - osim sa mu¹karcima, spavala je i sa ¾enama. Dobro poznajem jednu njenu partnerku. Udata je i ¾ivi u Italiji. Mislim da su jo¹ u vezi - prièa Samard¾iæ, istièuæi da se na ovaj medijski istup odluèio iskljuèivo zato da bi Cecina publika znala „koliko je prljav njen put do zvezda".
REDAKCIJA D®ET SET

--
sta reci :siza:  :wall:

Darker

Da je ovo totalni mulj srpskog novinarstva i da neko te¹ko mo¾e dublje da potone u svojoj nekritiènosti objavljivanja informacija.

Sve ovo je ¾alosno, lepo reèe ucveljena udova, a ponajvi¹e ¹to se tome daje bilo kakav publicictet.

*

Buahahahahhaaha....

Lezbaca :116:
kakav je to uopste naziv?

Jao, Bred, da nece i Ceca da padne u ovoj aferi sa transferima? :hmm

Bred

necemo o tome ovde.
a inace sumnjam. i da je lezbaca i da ce da padne.
:K :K :K :wink:

Sole

kako ne bi???
sve zive po'vatali, a ona je koliko vidim dobro umesala prste svuda  :shock :shock :shock
a mislila sam da nije...  :K :K :K
kako sad da je slusam pored ovih komentara???  :ninja: :> :> :>
Quote from: * on 05-02-2008, 17:54:35
Buahahahahhaaha....

Lezbaca :116:
kakav je to uopste naziv?

e, vala bas!!!  :>

BK

sumnjiva mi je ono jos odavno sta je bilo sa njom i Mirom Skoric...a Obilic, cini mi se da je bila duboko zagazila...ali bez komnetara na dalje kao sto je Sef naredio

Roben

па новине продају овакве ствари

Al-Jasmina

Hahahaha, pre par dana sam nekim povodom pomenula Cecu jednoj strankinji koja zivi kod nas vec nekoliko godina i zena me je samo belo pogledala i pitala:
Zar ona nije u zatvoru?
:116: