Castle Fest

Started by Maslacak, 18-09-2007, 11:02:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Maslacak

Evo ¹ta se izrodilo :>

Judas Priest
Avantasia
At The Gates
Sodom
Soil Work
Heloween
Ensiferum
Saturnus
Sybreed

Festival æe umesto najavljenih 3, trajati 5 dana - 1. do 5. jul.
Karte se mogu naruèiti veæ sad, zainteresovani pravo na sajt http://castlefestival.org da ne davim ovde :K

Darker

U breeeeeeeeeeeee :K :K :K :Bog :Bog :Bog

Maslacak

Fora je ¹to je Legacy Promotion istupio ne¹to veæ u startu iz organizacije ovog festivala... i onda su i oni poèevali vrbovati bendove za svoj "festival" koji æe biti dvodnevni u maju na U¹æu.
Bendovi i datum najavljeni u temi Koncerti u Beogradu :)
Naravno...verovatno bi najbolje bilo da su se ujedinili i napravili jedan svetski, ali gde to mo¾e kod nas...  :roll:

Inaèe karte za Legacy festival u pretprodaji su skuplje, ili je cena tu negde sa ovim... a kad se uporedi da je jedan 5, a drugi 2 dana... hm... Ipak, naravno, odabir festivala (ko bude morao da bira) æe vi¹e zavisiti od afiniteta prema bendovima, a ne od cene :happy:

Darker

O tom potom, da ne proðemo kao sa Road festom a.k.a. Pjur 2007 :wink:

Maslacak

olgica

Ja vec kupila kartu za legacy festival!  :wink:

Posto Castle fest traje 5 dana, cime ce da popune program? Ovo mi je nesto malo bendova za 5 dana, ili mi se cini?

Maslacak

I meni se èini...
ali mislim da oni planiraju jo¹ toga...
mada ko bi znao, nemam pojma, mo¾da æe da popunjavaju domaæim bendovima :K

Legacy je za sad bolji jer je 2 dana, al je zato fino natrpano :>
Samo nije ba¹ jeftin :ohwell:

niking

ma bice na Castle-u 40 bendova... bice dve bine (jedna za strane bendove, jedna a domace) i program ce svakog dana trajati 12 sati... spremaju oni brdo bendova, samo nisu hteli sad sve da objave..

ja uzeo prekjuce kartu za Castle, btw

Maslacak

...i jo¹...

Lordi
Manticora
Dismember
Secret Sphere

Darker

A jbt, ¹to ba¹ u sred roka?? :wall: :K

Maslacak

Imaæe¹ garant bezuslovan upis, ¹ta te briga bre...  :K
©treberu  :plez

Darker

[off] E vidi¹, to nije zbog uslova, nego zbog eventualnog èi¹æenja treæe godine :K :K [/off]

_d.0.t_

Otkazani nastupi "Vajtsnejka" i "Def leparda" u Smederevu

Nastupi grupa "Vajtsnejk" i "Def lepard" na Castle festivalu u Smederevu otkazani su, navodi se na sajtu tog festivala terranostra-networks.com/Festival.

"Od menad¾menta je stiglo obja¹njenje da je potrebno opet... pomerati veæ zakazane datume naredne turneje na kojoj æe "Vajtsnejk" i "Def lepard" nastupati kao ko-hedlajner par. Na ¾alost, "Kasl festival" se vi¹e ne uklapa u ostale novozakazane datume, i stvar je naprosto izmakla iz domena na¹e kontrole, kao organizatora", navodi se u saop¹tenju.

Na sajtu se podseæa i da je ranije veæ otkazan nastup 'Vajtsnejka" u Banjaluci, koji je trakoðe trebalo da se odr¾i u organizaciji Tera nostra i Lupa promou¹na, koji rade i festival u Smederevu.

[blic]

Darker

Jeeeeee, mo¾da onda doðu solo u Bgd :~