Rec Predsednika

Started by stef, 18-09-2007, 18:37:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Ayrton Senna

Izvinjavam se ako sam nekog uvredio izrazom u predhodnom postu. Mo¾da sam se lo¹e izrazio, ali zaista ne ¾elim da vreðam bilo koga, niti mi je to bila namera. Samo molim da se ovaj nesporazum re¹i dogovorom. Jo¹ jednom, SORRY  a005

vlada89

Aha,znaci poenta je da su pridoslice upropastili forum? Mozda ste samo razmazeni...

3OPAH

Budimo up-to-date pa uzmino primer iz vremena u kom zivimo. (Po)Vracanje daleko u proslost je besmislena.

LM; Internet se sve vise naziva globalnom mrezom informacija (velika internacionalna-globalna baza podataka). Broj racunara na internetu se trenutno procenjuje na oko 150.000.000 i kolicina informacija koju ti serveri poseduju je ogromna. LM, danas smo skoro svi deo te globalne mreze, koja je nastala iz arpanet-a za potrebe Americkog ministarstva odbrane.

WEB
Ne mogu zamisliti svog zivota (a verujem da nisam jedini) bez www, a svi znamo sta se tu moze naci, od naj, naj, naj, naucenijih radova do naj, naj, naj gluposti.

I, sta sad?
Zar bi trebali ukinut web, jer se na njemu nalaze i gluposti, kojih je svakog dana sve vise i vise...

Treba je samo odvojiti zito od korova :-D

LM, potrebna je samo dobra metoda koja bi omogucila brzu i efikasnu selekciju za korisnika. Na pamet mi pada rejting odn. ocenjivanje postova (sto je danas opcija kod nekih foruma).

Menjamo se. I mi se menjamo. Svakog dana, ako nista drugo postajemo stariji. Rastemo.
Prirodno je i u skladu sa evolucijom.
A i nikada necemo- tj. necete biti isti (ni sa forumom). Jbg dialektika.

LM, Forum mi je uvek licio na Pekabetu.
»Za nekoga sve, za svakog po nesto«. :K
(...pri cemu ne mislim nista lose i pohvale modovima i smodovima...
...no takvog sam ga upoznao i takvog "zavoleo").

Cinjenica je, da kvalitet foruma ovisi o koncentraciji kvalitetnih forumasa (a ima vas!!!)...
...i da sa odlaskom istih i kvaltet opada.

No, ali sa druge strane i koga nema, i bez njega se moze...

LM, Brede, moj predlog je da se uvede ocena postova...

PS: nikad, ali bas nikad (apsolutno nikad) nisam gledao zvezde granda. cak ni jedan jedini klip...

Maslacak

Quote from: 3OPAH on 19-09-2007, 21:00:47

sjajno! :)

3OPAH

Inace se slazem sa Adonisom V., no u tom slucaju bi bile potrebne stvarno radikalne promene...

...a slazem se i sa WTS. Ideja i namera su dobri ali se bojim da bi u praksi otkazali. :-(

cvjetic

Quote from: Maslacak on 19-09-2007, 21:06:26

sjajno! :)
stvarno sjajan predlog!

stef

Quote from: vlada89 on 19-09-2007, 20:52:43
Aha,znaci poenta je da su pridoslice upropastili forum? Mozda ste samo razmazeni...
Jel ti citas sta drugi pisu? Niko nema nista protiv pridoslica, kraj price, prestani sebi da dajes toliku vrednost. Mi ovde pricamo o forumu...I molim da ne odgovoris na moj post kao na provokaciju. Ako imas konkretan predlog kako mozemo da unapredimo forum, slobodno...

Bred

Menjamo se. I mi se menjamo. Svakog dana, ako nista drugo postajemo stariji. Rastemo.
Prirodno je i u skladu sa evolucijom.
A i nikada necemo- tj. necete biti isti (ni sa forumom). Jbg dialektika.

Cinjenica je, da kvalitet foruma ovisi o koncentraciji kvalitetnih forumasa (a ima vas!!!)...
...i da sa odlaskom istih i kvaltet opada.

No, ali sa druge strane i koga nema, i bez njega se moze...

:wink:
Veterani su se zasitili zato sto su dugu ovde, zato sto su dali komentare na bzvz i bla bla teme i vise nemaju gde da se udenu.
Tome nisam kriv ni ja ni drugi clanovi.
Upravo zato sto ste veterani treba da se menjate i pomognete ne samo sugestijama nego ako treba i zasucete rukave.
Ako ima jos nesto mozda novo i korisno da doda, nek izvoli, u suprotnom tema je stavrno iscrpljena do krajnjih granica.

stef

Slazem se. Treba otvoriti temu tipa ideje za unapredjenje forume...ova lock

Bred

E tako je. Ali realne i ostvarive ideje pod uslov da imate u vidu nekog ko bi se time i mogao pozabaviti jer smo mi stvarno prebukirani.  :wink: