Posjeti Simple Machines! Posjeti Simple Machines!

SMF pomoć korisniku: Registracija



UvodRegistracijaPrijavaProfilSlanjePrivatna porukaPretraga


Nakon postavljanja vlastitog SMF foruma, ili u želji pridruživanju drugom SMF forumu, potrebno je registrirati korisničko ime. Ovo omogućava održavanje dosljednog identiteta pri slanju poruka i vođenje evidencije o pročitanom, bez obzira otkuda i s kojeg računala se korisnik spaja na forum. Moguće je ispuniti vlastiti profil i koristiti ugrađeni sustav privatnih poruka. Moguće je pretplatiti se na dojave e-mailom, pratiti vlastitu aktivnost na forumu i slično.

  1. Kako se registrirati
  2. Ekran za registraciju

Kako se registrirati

Pod pretpostavkom dolaska na forum u svojstvu gosta i želje za registracijom, potrebno je koristiti jednu od dvije mogućnosti:

Upozorenje!
Pristup ovome dijelu foruma dopušten je samo registriranim korisnicima.
Molim prijaviti se ispod ili otvoriti korisnički račun na Ime Foruma.

Ekran za registraciju

Registracija - potrebne informacije
Odaberi korisničko ime:
Koristi se samo za identifikaciju na SMF. Po prijavi, mogu se koristiti specijalni znakovi u profilu, kod promjene prikaznog imena.
E-mail:
Ovo mora biti valjana e-mail adresa.
Odaberi zaporku:
Potvrdi zaporku:
Ovdje dolazi Registracijski ugovor, ukoliko takav postoji!


Pri dolasku na ekran za registraciju, potrebno je unijeti korisničko ime, e-mail adresu i zaporku, s opcijom skrivanja e-mail adrese od javnosti. Kako većina foruma zahtijeva korisnikovo prihvaćanje uvjeta korištenja prije uspješne registracije, potrebno je pročitati Registracijski ugovor i odabrati Prihvaćam za nastavak. Što dalje ovisi o postavkama foruma, ali ako se pojavi ekran za prijavu s pozivom za nastavak, to je to, korisnik se može prijaviti! Ako to nije slučaj, pojavljuju se dvije mogućnosti: